Backstage Live #1: Fremtiden


Backstage Live #1: Fremtiden

Den 9. december er den store premiereaften for Backstage Live. Her åbner Kulturhuset Islands Brygge dørene for det første arrangement. Aftenens tema er ”Fremtiden”. På scenen vil man kunne opleve digteren Claus Høxbroe, parforholdseksperten Pouline Middleton, biokemiker Anders Bech Jensen, litteraturlektor Sune Auken, filosof og iværksætter Martin Munk, musiker og lyddesigner Lotte Rose, menneskerettigheds- og CSR-ekspert Aziz Fall og initiativtagere til den urbane nyttehave Prags Have Steen Andersen og Marie Toft-Jensen. Aftenen vil desuden byde på madkunst og drikke i rigelige mængder. Backstage Live er sat i verden af Allan Alfred Birkegaard Hansted, Erik B. Duckert og Lars Emil Foder i samarbejde med Kulturhuset Islands brygge.

Glæder os til at se jer!
Leave a Reply